2017. augusztus 13., vasárnap

08.13.


Már csak jövőhèten dolgozom ès jön a pihenès, már úgy várom. Elèggè fárasztóra sikeredett ez a nyár, folyton volt valami dolgom, mèg akkor is ha nem dolgoztam. Apropó, munka... van egy pincèr, aki egy világi tahó, soha semmit nem ártottam neki, mègis állandó jelleggel beszólogat. Nem vagyok olyasvalaki, aki bosszút áll, de most nagyon csúnya dolgot tervezek ellene ès nem èrdekel, hogy mekkora erőfeszítèsbe kerül, meg fogom csinálni. Mondjuk ha itt nálunk nem büntetnèk a gyilkolást, mèg abban is benne lennèk, ez nagy szó nálam:'D
Visszatèrve a nyárra: sokat voltam Rajmival(de nem eleget:D), találkozgattam Evivel, Orsival, Esztivel meg ilyenek, tesómèkkal voltam, strandoltunk, főzőcskèztem, olvastam ès csomó időt voltam a kiscicukkal, akik annnnyira drágák!
Furcsa módon Bobó már megkedvelte őket, pedig ő aztán minden macskát el szokott magától zavarni, mèg a saját gyerekeit is, miután nem szopcsiznak.
Ha már a macskáknál járunk, Evinek ajándèkoztam az egyik picit, meg is látogattam a hèten, nagyon jól megvan vele.
Nem soká megyünk nyaralni a családdal, olyan szuper lesz, mert a Mátrába megyünk, amit imádok. Elèggè bejártunk ott mindent mèg Zolièkkal, de hát ami gyönyörű, azt nem lehet megunni. Sokszor vágyom vissza oda, mèg azt is elkèpzeltem nèha, hogy milyen jó is lenne ott lakni. Kicsit messze lenne a nagyvárostól, meg a külvilágtól, de cserèbe fantasztikus a kilátás ès a levegő. Bármikor elmehetsz sètálni, vagy futni, ès sokkal hatásosabb lesz, mint itt az Alföldön. Tele van túraútvonalakkal, amik szebbnèl szebb helyekre visznek... Itt szerettem bele a túrázásba.


Strandos, nagyon èlveztem :)
Itt mèg hárman
A leeeegfinomabb fagyi, rágógumis icengo :$ igen, ez most ilyen magunk ellen kampányolás, de nálunk ilyen nincs :(
30/1 kèp sikerült
Èdes anyucikám<3 boldog szülinapot neki! A tortát èn csináltam ès gyorsan eltűnt, mindenkinek bejött (nem találtam számos gyertyát vasárnap reggel egèsz Sámsonban:'D)
Kis kètfejűekÁdi szülinapja, neki mázlija volt, mert Anyával mindketten csináltunk neki tortát :D
Bobó ès az unokájaCarlos lett a neve:)
Ez a mai nap, konkrètan szarrá fagytam, olyan jeges szèl fújtEveliiiin!
Èdeskèmmel<3 ez az egyik kedvenc kèpem jelenleg ès olyan jó a pólója, imádom ezt a mintát, meg az együttest is^-^
Olyan eldugott kis helyre mentünk, igazán varázslatos volt, mintha nem is Debrecen lenne
Orsival, Bèkásos nap


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése