2017. szeptember 4., hétfő

09.04.


Az előző bejegyzésemhez jegyezném meg, nem csináltam semmit annak a nyomorultnak a kocsijával, csak kicsit felkaptam a vizet akkor... majd bünteti őt a sors eleget, ezt garantálom :) Másrészt, múlthéten voltam két napot, ezen a héten is már csak kettőt megyek a fürdőbe, szóval már nem is fogom látni. Viszont muszáj volt még ez a pár nap, mert nagyon királylány módjára éltem a nyaraláson:$ Csak ékszerekre elköltöttem 5000-t, de ezeket muszáj volt, viszont így is csomószor visszafogtam magam a költekezésben:'D
Hihi, hihetetlen, de sikerült az összes tárgyamat oda felvennem, ahova akartam^-^ És a másik hihetetlen dolog, hogy mindössze csak 11 tárgyam van:D Annyira lófasz ez az órarend, nagyon örülök neki. Jó, nem mondom, a kurzusleírásokat elnézve bőven lesz mit csinálni, de nem mindegy, hogy egész héten rengeteget vagy bent, vagy van egy kis szabadidőd, amikor készülni is tudsz. Jó megérzésem van a félévvel kapcsolatban, remélem ez fog beteljesedni. Egyébként egyre jobban imádom ezt a szakot, már egészen magaménak érzem.
Véget ért a kis nyaralásunk, remek volt, még mindig fantasztikus a Mátra! A szállásunk sokkal jobb volt, mint gondoltunk, fullra felszerelt. Anyáék nem nagyon bírták a túrákat, úgyhogy ez a része eléggé elmaradt, de mentem én egyedül is mindenfelé:D Voltunk egy strandon is, annyira nagyon menőőőő volt, volt 3 kurva jó csúszda, plusz ilyen örvénylő rész, a termál meg sós volt, aminél jobb nem is kell. Ja, és vezettem egy csomót a hegyekben, nem is nagy szám, pedig féltem tőle először, hogy bénázni fogok, de semmi, ugyanaz, mint az alföldön. Csináltunk egy csomó képet, rakok is fel valamelyik nap. Nagyon szeretnék egyszer(vagy akár ebben az évben) visszamenni ide télen vagy ősszel, olyan szép színek vannak olyankor :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése