2017. szeptember 7., csütörtök

09.07.

Szerencsére így hét közben van egy kis szabadidőm, és annyi sorozatozhatok, olvashatok, amennyit én akarok<3 Ennek köszönhetően blogolok is:)
Tök véletlen találtam egy Lady Gaga számot(vagyis kettőt, de a másik nem vág témába), ami nagyon megtetszett, pedig már időtlen idők óta nem hallgattam önszántamból a zenéit. Million reasons a címe és annyi a lényeg, hogy csomó oka van, amiért elhagyja a férfit, viszont azt mondja, hogy csak egy olyan okot adjon, amiért maradnia kéne. Nagyon befészkelte magát a fejembe ez a szöveg, mert kb ugyanezt átéltem... Miért van az, hogy a nők nagy része egy rossz kapcsolatot akkor sem akar már megszakítani, ha már semmi értelme nincs? Mindig ott van az a visszatartó erő, hogy de mégis ezért jó vagy azért, ami egy csekély kis apróság, mégis elég ahhoz, hogy a tömérdek rosszat elnyomja bennünk. Még az is lehet, hogy genetikailag belénk van kódolva, de mégis, néha már beteges ez a buta ragaszkodás meg kötődés egy olyanhoz, aki már nem érdemli meg. Viszont, ha ezzel tisztában vagyunk, akkor miért nem cselekszünk? Félelem, attól, hogy egyedül maradunk vagy titkon abban reménykedünk, hogy a másik fél idővel visszaváltozik a régi énjévé? Miért kell mindig megbocsájtani a legsúlyosabb dolgokat is? Hiszékenység, naivság, butaság, hit vagy remény? Én elméláztam rajta.
(Nincs semmi gond a jelenlegi kapcsolatommal, ha ebből ez jött volna le)
Hihi, sok Szex és New Yorkot néztem, az egészet Carrie hangján írtam/olvastam, bocsesz ezért a kis szösszenetért, de még kezdő vagyok:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése